Nainen osoitti kahden vartalokuvan avulla – näin paljon valaistus merkitsee

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Orlandossa asuva Jess pitää Instagramissa monia naisia inspiroivaa Plankingforpizza-nimistä kanavaa, jossa hän julkaisee hyväntuulisia kuvia hänen matkastaan kohti parempaa oloa. Nainen on vähitellen aloittanut terveellisemmän ja aktiivisemman elämän, joka on alkanut myös näkymään hänen vartalossaan.

Jess julkaisi aiemmin kuvan, jossa ihmiset pääsevät näkemään hänen vartalonsa mallin muutosta kuvaparin avulla. Toinen kuvista on otettu vessassa mustissa bikineissä tammikuussa 2015, ja toinen kuva samankaltaisessa asussa rannalla lokakuussa 2016. Uudemmassa kuvassa nainen näyttää huomattavasti kiinteämmältä, minkä vuoksi moni alkoikin kyselemään häneltä neuvoja selluliitista eroon pääsemisessä.

Selluliittia koskevien kysymyksien vuoksi nainen päätti julkaista vielä toisen kuvaparin, jossa hän paljastaa, että ei hänen selluliittinsa ole takareisistä kadonnut mihinkään. Jess ei yrittänyt huijata edellisessä kuvaparissa, mutta ei ajatellut ihmisten kiinnittävän selluliitin määrään niin paljon huomiota.

Kuvissa hän korostaa sitä miten tärkeä valaistus on silloin kun haluaa kuvata vartaloa. Iho näyttää täysin erilaiselta sisätiloissa ja luonnonvalossa, mikä käykin hyvin ilmi uudesta kuvaparista.

 

https://www.instagram.com/p/BLbdkSzB2E4/?taken-by=plankingforpizza

https://www.instagram.com/p/BLeCH5Thsyr/?taken-by=plankingforpizza