Nainen osoitti kahden vartalokuvan avulla – näin paljon valaistus merkitsee

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Orlandossa asuva Jess pitää Instagramissa monia naisia inspiroivaa Plankingforpizza-nimistä kanavaa, jossa hän julkaisee hyväntuulisia kuvia hänen matkastaan kohti parempaa oloa. Nainen on vähitellen aloittanut terveellisemmän ja aktiivisemman elämän, joka on alkanut myös näkymään hänen vartalossaan.

Jess julkaisi aiemmin kuvan, jossa ihmiset pääsevät näkemään hänen vartalonsa mallin muutosta kuvaparin avulla. Toinen kuvista on otettu vessassa mustissa bikineissä tammikuussa 2015, ja toinen kuva samankaltaisessa asussa rannalla lokakuussa 2016. Uudemmassa kuvassa nainen näyttää huomattavasti kiinteämmältä, minkä vuoksi moni alkoikin kyselemään häneltä neuvoja selluliitista eroon pääsemisessä.

Selluliittia koskevien kysymyksien vuoksi nainen päätti julkaista vielä toisen kuvaparin, jossa hän paljastaa, että ei hänen selluliittinsa ole takareisistä kadonnut mihinkään. Jess ei yrittänyt huijata edellisessä kuvaparissa, mutta ei ajatellut ihmisten kiinnittävän selluliitin määrään niin paljon huomiota.

Kuvissa hän korostaa sitä miten tärkeä valaistus on silloin kun haluaa kuvata vartaloa. Iho näyttää täysin erilaiselta sisätiloissa ja luonnonvalossa, mikä käykin hyvin ilmi uudesta kuvaparista.

 

Getting a little cheeky on this #transformationtuesday ?? I normally don't post this view ? because it's a bit uncomfortable, but for someone's who has been picked on for having an ahem bigger backside, I'm embracing this change for a few reasons. The one thing I've always appreciated about my body, even when I despised it, was my curves and hourglass figure. But even so, I always wished my legs were smaller/ leaner, hips less wide, and booty more toned. My legs have been the slowesttttt ? to change. In fact, I don't see a change in size at all (I think it's only been about a half inch) but I know my hips have definitely lost a few inches and my booty is slowly but surely becoming more toned! They have begun to smooth out, albeit they still have cellulite, the lighting was just too good to give a fair representation. Even though my lower half doesn't look how I want it to, I still appreciate it for what it does for me and I refuse to take my legs for granted just because they don't look the way I want them to right now. This does not mean they won't change or ever get there, it just means I need continued patience and consistency to work on becoming the best version of me. Besides my favorite part of this transformation is not the physical changes itself, it's the confidence to rock a cheeky bikini with fewer insecurities than I've had in the past! You might not see this change in my face, but I think it's very apparent in how I'm standing. I still harbor insecurities, but I'm beginning to realize just how important confidence is and how you have to work at it just like you work your muscles. This weekend helped me break a few insecurities and work a little with confidence to simply be me. I wasn't always confident this weekend, but I tried to not let insecurities get the best of me! This change did not happen over night, and I know with more time, I'll hopefully be able to just embrace all that is me ?

A photo posted by Jess (@plankingforpizza) on

Yesterday I got many questions asking how I got rid of cellulite and I just wanted to share that I still have cellulite! These pics are SIX days apart!! It's not a progress photo! I mentioned this in my caption yesterday. I was in really favorable lighting at the time of my recent photo that didn't make cellulite as apparent. Yes my cellulite has diminished significantly, but it is still there!❗️LIGHTING MATTERS!! It is absolutely key in how the image quality turns out. BUT here's the most important thing ☝?️ regardless of lighting and how I look or what shows or doesn't show, I do not think any less of myself!! I used to criticize myself for having cellulite but now I'm just like it is what it is. I shouldn't even care because it doesn't define my worth. If anything, they are beauty marks reminding me of lovely late night conversations with friends while having pizza, both which nourish the soul ? I care even less in this instance because cellulite is so very common and such a natural human characteristic! You are not your cellulite and you are not your flaws! #uncoverediamnotmyflaws because we all are flawed and that's what makes us unique individuals. There is a beautiful vulnerability to being flawed so just embraced the imperfect YOU! Today I am starting a body positive series I am calling #uncoverediam ? join the conversation in learning to love and appreciate yourselves in a positive manner. Tag me so I can see your posts and use hashtags #uncoverediam (and mention a positive word like "smart" or "strong" or "persistent") and #pizzaplankbopo ?It's time we remove the metaphorical cover ups that hinder us from being truly seen!! So rock that bikini and let your natural beauty shine through and realize uncovered you are FAR more than what your body portrays. You are imperfect. You are important. You are human. You matter ❤️ Uncovered, WHO. ARE. YOU?!

A photo posted by Jess (@plankingforpizza) on