Nicki Minaj läpinäkyvässä asussa – uskomaton vartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa viime kesänä vieraillut naisräppäri Nicki Minaj haaveili äidiksi tulemisesta jo entisen poikaystävä Safaree ”SB” Samuelsin kanssa. Taannoin hän sai nykyiseltä mieheltään Meek Milliltä valtavan timanttisormuksen syntymäpäivälahjaksi ja odottaa kuumeisesti perheen perustamista.

Eilen Nicki Minaj kuvattiin hänen vieraillessaan New Yorkin Barclays Centerissä järjestetyssä Tidal X:1015 -konsertissa. Uskomattoman kurvikas popkaunotar asteli punaiselle matolle läpinäkyvässä asussa.

Meek Millin taannoin Nickille antama timanttisormus ei ollut kihlasormus, joten nainen joutuu vielä odottamaan lapsen saamista hetken ajan. Räppärimies on nimittäin luvannut, että kolmas sormus tulee lopulta olemaan se, jolla hän kosii naista vaimokseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash