Nyt pelottavat Halloween-lyhdyt tehdäänkin ananaksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin aikaan suuret kurpitsat alkavat tekemään hyvin kauppansa marketeissa. Halloween-viikonlopun valmisteluihin kuuluu suurena osana talon ja pihan koristelu ja kurpitsalyhtyjen tekeminen. Nyt ihmiset ovat kuitenkin alkaneet tekemään lyhtyjä vaihtoehtoisesti hedelmistä.

Ihmiset julkaisivat viime vuonna muutamia esimerkkejä sosiaalisessa mediassa siitä miten he kaiversivat pelottavat Halloween-lyhtynsä kurpitsan sijaan ananaksesta. Näyttäisikin siltä, että trooppinen ja pelottava ananaslyhty on tänä vuonna entistäkin suositumpi monissa kodeissa.

Verkossa on jo paljon ihmisten julkaisemia hyviä ohjeita siihen miten lyhdyt kannattaa tehdä. Ananaksesta tehty lyhty on hauska vaihtelu kurpitsalyhdylle. Ananaksen rosoinen pinta antaa oman pelottavamman säväyksensä lyhtyyn, minkä lisäksi ananaksen lehdet näyttävät lopulta lyhdyn hiuksilta tai hauskalta hatulta.

 

 

 

Ready for trick-or-treaters! #halloween #pineapplejackolantern

A photo posted by Jamie Lomax (@jamie.lomax) on

 

 

My pineapple jack-o-lantern. ?? #pineapple #pineapplejackolantern #halloween

A photo posted by Amber Emerson-Spranger (@amberemerson_spranger) on

 

#pineapplejackolantern #Halloween #tropical this is perfect for #florida ??

A photo posted by Nicolette Rehak (@nicoletterehak) on