Ovatko nämä kakut todella syötäviä? Kuin aitoja kukkakimppuja

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Leipureista ja kondiittoreista on tullut nykyajan ruokataiteilijoita, kun ihmiset haluavat juhliinsa entistä näyttävimpiä ja erikoisimpia luomuksia. Etenkin hääkakkujen trendi on muuttunut vuosien varrella tavallisesta kerroksittain tarjoiltavasta kermakakusta kokeellisemmaksi.

Osa kotileipureista on saavuttanut mainetta ja kunniaa ruokablogien tai sosiaalisen median välityksellä. Insider-sivusto uutisoi nyt kahdesta neitokaisesta, jotka ovat jalostaneet harrastuksensa menestyneeksi yritystoiminnaksi. Erin Clarkson ja Ji Ahn Kang yhdistivät osaamisensa ja lopputuloksena on syntynyt ällistyttävän aidolta näyttäviä kukkakakkuja.

Clarkson tekee kakkuja yksinkertaisen elegantilla otteella, johon Kang lisää voikreemillä taiteilemiaan kasveja ja kukkia. Brooklynilaiset naiset saattavat valmistaa yhtä konditorian taidonnäytettä useamman tunnin ajan. Lopputulos on kuitenkin vaivan arvoinen, sillä näiden neitokaisten kakut saavat veden kielelle ja edustavat ulkonäöllään todellista silmänruokaa.