Raskaan työpäivän pelastus: Takkiin tehtiin viinapiilo!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskaan työpäivän päätteeksi monet voivat kokea olevansa henkisesti nii loppu, että tarvitsevat työkavereiden kanssa mukavassa ja hämärässä kuppilassa yhden huurteisen toipuakseen päivän koitoksista. Nyt miehille on kuitenkin suunniteltu myös puvun takki, jonka avulla helpotusta voi saada jo työpäivän aikana.

Herald Sun esitteli humoristisessa videossa kekseliään miehille suunnatun takin. Takki on sopiva kaikille bisnesmiehille, jotka eivät kestä kokonaista työpäivää selvin päin. Takin sisässä on muovinen vuori, jonne saa piilotettua alkoholia kenenkään huomaamatta.

Takista pystyy juomaan alkoholia pitkin päivää pillillä, joka on naamioitu kynäksi. Videon lopussa takin keksijät muistuttavat katsojia tosin myös paperisesta take away -kahvimukista, joka toimii yhtä hyvin alkoholin piilottamista varten.