Selena Gomez hoitolaitoksen ulkopuolella ensimmäistä kertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias laulaja Selena Gomez ilmoitti elokuussa pitävänsä taukoa musiikin ja keikkailun parista keskittyäkseen oman terveydentilansa parantamiseen. Laulaja joutui keskeyttämään Revival Tour -kiertueensa, jossa olisi ollut jäljellä vielä 34 konserttia.

Selena Gomez on kertonut kärsivänsä ahdistuksesta, masennuksesta ja paniikkikohtauksista, jotka ovat hänellä todetun systeemisen lupus erythematossusin sivuoireita. Tällä hetkellä Selena Gomezin suurin oire on masennus, jonka kamppailemiseen hän on etsinyt ammattiapua ja päätynyt Tennesseessä sijaitsevaan hoitolaitokseen.

Selena Gomez nähtiin nyt ensimmäistä kertaa laitoksen ulkopuolella. Nainen nähtiin asioimassa kioskilla luonnollisena ilman meikkiä valkoisessa takissa ja leggingseissä. Gomez oli myös leikannut hiuksensa huomattavasti lyhyempään malliin, jossa tummat kutrit yltivät enää vain hartioihin saakka.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash