Eksoottinen seksiasento ei toiminutkaan – mies mursi peniksensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vietnamilaismies on nyt päätynyt otsikoihin yritettyään piristää seksielämäänsä kammottavin seurauksin. Hän joutui sairaalahoitoon onnistuttuaan murtamaan peniksensä kesken seksin harrastamisen.

Keski-ikäisen mies harrasti seksiä rakastajansa kanssa eksoottiseksi kuvaillussa asennossa, kun hän kuuli yhtäkki oudon napsahduksen äänen. Pian mies tunsi suurta kipua koko vartalossaan. Kun hänet toimitettiin sairaalaan, oli potilaan penis ehtinyt muuttua kirkkaan violetiksi.

– Elin oli turvonnut, mustelmilla ja ehdottomasti katkennut, Binh Danin sairaalassa työskentelevä tohtori Mai Ba Tien Dung kuvailee vietnamilaiselle Tuoi Tre News -lehdelle.

Lääkärit onnistuivat tikkaamaan miehen elimen kuntoon leikkauksessa. Lääkärin mukaan tapaus on erittäin harvinaislaatuinen, ja vastaavia vammoja tiedetään tapahtuneen erittäin harvoin. Toistaiseksi ei ole selvillä, minkälainen seksiasento johti miehen kivuliaan kuuloiseen onnettomuuteen.