Lapsenvahti ihmetteli taaperon unta: ”Soitanko vanhemmille vai manaajalle?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pienten lasten vanhemmat ovat voineet huomata, että pikkulapset nukahtavat helposti ollessaan todella väsyneitä. Varsinkin vilkkaat taaperot voivat väsähtää kesken leikkiensä todella yllättäin ja nukahtaa eriskummallisiin asentoihin lelujen keskelle. Nyt yksi lastenvahti sai esimakua siitä miten kummallisiin asentoihin lapset pystyvät nukahtamaan.

Mikaela Long -niminen nainen oli ensimmäistä kertaa lapsenvahtina hänen sisarentyttärelleen. Long oli saanut tytön onnistuneesti nukkumaan, mutta joutui kuitenkin järkyttymään pienen hetken kuluttua tarkistaessaan tytön nukkumista monitorista.

Lapsenvahti oli järkyttynyt huomatessaan, että tyttö oli nukahtanut päälleen. Long otti monitorin kuvasta valokuvan ja julkaisi sen Twitterissä. Kuvatekstissä nainen ihmettelee: ”Tämä on ensimmäinen kerta kun olen lapsenvahtina. En tiedä mikä meni vikaan, mutta pitäisiköhän minun soittaa nyt vanhemmille vai manaajalle”. Kommentoijat olivat sitä mieltä, että puhelu tulee tehdä ehdottomasti manaajalle.