Mies masturboi pullolla – traagiset seuraukset

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuna elävät ihmiset etsivät välillä seksuaalista helpotusta masturboiden erilaisten lelujen kanssa. Ajoittain helpotusta etsitään myös esineistä, joita ei ole tarkoitettu siihen käyttötarkoitukseen, minkä vuoksi ihmiset saattavatkin välillä löytää itsensä tukalista tilanteista.

Nyt eräs Hondurasissa asuva mies oli päättänyt masturboida lasipullolla. Lopulta pullo oli jäänyt miehen penikseen kiinni, penis oli turvonnut eikä mies ollut saanut pulloa irrotettua. 50-vuotias mies oli ajatellut turvotuksen jonkin ajan kuluttua itsestään laskevan, minkä vuoksi hän ei hakeutunut hoitoon.

Pullo oli ollut kiinni turvonneessa peniksessä Elite Daily -lehden mukaan neljä päivää ennen kuin mies oli hakeutunut hoitoon. Verenkierto oli lakannut sukupuolielimistä ja penikseen oli tullut kuolio. Tämän tapauksen seurauksena 50-vuotiaan miehen penis jouduttiin lopulta amputoimaan irti kokonaan.