Morsiamen upea tanssiesitys – yleisö yllättyi täysin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa häissä järjestetään nykyään ohjelmaa myös avioparin puolesta. Avioparin ohjelmanumero voi olla tuoreelle aviopuolisolle esitetty laulu tai vaikkapa hieman modernimpi tanssiesitys. Tällä kerralla morsian päätti yllättää vieraat täysin televisiosta tutulla esityksellä.

Kathryn Holloway päätti pyytää apua Britain’s Got Talent -ohjelmassa finaaliin saakka päässeeltä Boogie Storm -tanssiryhmältä. Naisen puoliso Philip Wood on todella kova Star Wars -fani, minkä vuoksi elokuvaan liittyvä tanssiesitys oli miehelle hauska yllätys. Todellinen yllätys oli kuitenkin se, että myös morsian oli harjoitellut tanssiesitystä ja oli yksi tanssijoista.

Videolla nähdään huikea tanssiesitys, jossa ryhmä tanssii hauskat Imperiumin iskujoukkojen sotilaspuvut yllään. Kun esitys loppuu, yksi tanssija ottaa kypärän pois päästään ja vieraille paljastuu, että keskellä tanssinut tanssija olikin morsian itse.