Myymälävarkaus päätyi Google -katunäkymään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Googlen karttapalvelun katunäkymään päätyy toisinaan erikoisia tilanteita, kuten vilauttelua, julkivitsaamista ja jopa rikoksia. Taannoin eräs brittiläinen mies huomasi karttapalvelun ikuistaneen myymälävarkauden.

IT-työntekijä Peter Derby sattui huomaamaan erikoisen yksityiskohdan selaillessaan Middlesbroughin katunäkymiä. Savers-kaupasta on juuri poistumassa kiireesti nainen, jolla on mukanaan jotain. Kun Derby liikkui katunäkymässä, paljastui tapahtuman seuraava käänne: Joku juoksee Savers-kaupasta naisen perään.

– Nainen juoksi kädessään Sports Direct -kaupan kassi. Kuvasta näki heti, että hänellä oli huonot aikeet, Peter Darby kuvailee GazetteLive-sivustolle.

Googlen auto taltioi näkymän 19. kesäkuuta. Kuvissa näkyvä varas on sittemmin jäänyt kiinni. Hänen kerrotaan varastaneen esineitä noin 66 euron edestä.

 

Google
Google
Google
Google
Google
Google