Pariskunta harrasti seksiä magneettikuvauksessa – laite kuvasi kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksi on maailman kaunein tapa osoittaa ja jakaa kiintymystä kumppanin kanssa. Sen avulla voi kokea rakkauden tunteita ja nauttia oman puolison läheisyydestä. Mutta mitä kehossa tapahtuu yhdynnän aikana?

Social Medical Network -YouTube-kanava on julkaissut videon, jolla näytetään kahden aikuisen välinen yhdyntä magneettikuvauksen avulla. Pariskunta riisuu itsensä alasti ja asettuu magneettikuvauslaitteen sisään päällekkäin. Videolla näytetään, kuinka penis työntyy naisen emättimen sisälle seksiä harrastaessa.

Seksin harrastamisella on todettu olevan runsaasti positiivisia terveysvaikutuksia. Asiantuntijoiden mukaan terve sukupuolielämä vahvistaa immuunijärjestelmää, alentaa verenpainetta ja vähentää sydänkohtausten riskiä, IFL Science tietää.