Jäätävää! Saara Aalto taas jatkoon Britannian X Factorissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto jatkaa voittokulkuaan Britannian X Factor -ohjelmassa, sillä hän selvisi jälleen sunnuntai-iltana jatkoon kovatasoisessa ja arvostetussa kilpailussa. Tuloksen viimeisteli yllättäen yleisöäänestys.

Saaralla ei ole kotikaupunkia Britanniassa, joten hän on automaattisesti niin sanotusti takamatkalla yleisöäänestyksissä, koska hänellä ei ole oman kotikaupungin tukijoukkoja äänestämässä. Kovasti otsikoissa Britanniassa ollut Aalto on kuitenkin saanut koko ajan enemmän suosiota myös Britanniassa, ja nyt yleisöäänet ratkaisivat jatkopaikan.

Jatkopaikka ei kuitenkaan ollut varma, sillä Saara sijoittui tällä kertaa kahden heikoimmin ääniä saaneen laulajan joukkoon, ja kaiken lisäksi myös tuomarit Nicole Scherzinger ja Simon Cowell halusivat pudottaa Saaran kisasta. Viikko sitten sijoitus oli kolmen huonoimman joukossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat