Beyoncen korva repesi keikalla – nyt fanit haluavat vuotaa verta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyonce on esiintymislavalla kuin kotonaan ja hallitsee taitavasti kaikki yllättävätkin tilanteet lavalla. Nyt hänen korvansa repeytyi kesken esityksen, mutta laulaja ei veren vuotamisesta juuri hätkähtänyt.

Beyoncella oli esiintymisen aikana korvissaan todella suuret ja koristeelliset korvarenkaat. Toinen renkaista oli ilmeisesti jäänyt johonkin kiinni, minkä seurauksena se oli irronnut ja repinyt samalla laulajattaren korvan verille. Beyonce huomaa asian ja kokeilee korvaansa kesken laulun, jolloin hän huomaa, että korvasta vuotaa verta.

Beyoncen ilme ei muutu vaan hän jatkaa esitystään verestä ja kivusta huolimatta. Nainen hoiti tilanteen niin hyvin, että fanit ovat alkaneet vuodattamaan sosiaalisessa mediassa verta laulajan nimeen. Nuoret ovat alkaneet repimään omia korviksiaan vuotaakseen verta samalla tavalla kuin Beyonce, mikä on aiheuttanut arvatenkin myös suuren reaktion tätä ilmiötä vastaan.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on