Demi Lovaton muodonmuutos – nautti elämästä blondina!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Demi Lovato yllätti viikko sitten faninsa ilmoittamalla, että hän lopettaa musiikkiuransa ainakin väliaikaisesti vuodenvaihteen jälkeen. Myöhemmin kävi ilmi, että lopullinen päätös saattoi johtua Taylor Swiftin kanssa käydystä kinastelusta mediassa.

Demi Lovato vetää tulevasta tauosta huolimatta loppuvuodelle suunnitellut konsertit niin kuin on sovittu. Kaunotar on kuitenkin jo nyt hakenut uusia tuulia ja päivittänyt muun muassa tyyliään värjäämällä tummat hiuksensa vaaleiksi.

24-vuotias Demi Lovato julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan hänen uudesta tyylistään. Tumma kaunotar on värjännyt mustat hiuksensa nyt kullanvaaleiksi. Kuvassa hän poseeraa uudessa hiustyylissään, jota on myös pidennetty vaaleilla kiharretuilla pidennyksillä.

Goldie locks ?

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on