Kannabisviini rentouttaa tavallista enemmän – sallittu vain Kaliforniassa

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hamppukasvista saatavaa kannabista käytetään päihteenä ja lääkkeenä. Viihdekäytössä kannabis useimmiten kohottaa mielialaa ja rentouttaa. Nyt Kaliforniasta voi ostaa kannabiksella kyllästettyä viiniä.

Yhdysvaltojen länsirannikolla vaikuttavat viinitilat ovat ryhtyneet valmistamaan myyntiin kannabiksella terästettyjä viinejä. Marihuanalla kyllästettyjä alkoholijuomia kutsutaan Canna Vine -nimellä. Valitettavasti kannabisviinin hankkiminen ei käy yhtä kätevästi kuin tavallisen pullon ostaminen, Elite Daily harmittelee.

Vaikka kannabis on laillistettu viihdekäyttöä varten Washingtonin, Oregonin ja Coloradon osavaltioissa, ei siellä ole sallittua sekoittaa hampun kukinnoista, hartsista tai lehdistä saatavia päihdyttäviä ainesosia alkoholin kanssa. Tosin Kaliforniassakin tarvitsee kannabiksen hankkimiseen oikeuttavan lääkärintodistuksen, jotta erikoisviiniä voi ostaa nautittavaksi. Yksi pullo maksaa noin 100-360 euroa.

MariVino #weedwine #norcal #ccn #thisisnews #onelove #privatestock #winecollectors #cannabiswine #drinkme

A photo posted by Tiffany Hash Rose (@influencedepth) on

Cannabis Infused Wines ? Gives Happy Hour a New Meaning #HigherLearning #420 #CannaWine #weedstagram

A photo posted by Higher Learning (@higherlearningagency) on