Kim Kardashianin ryöstäjät sisäpiiriä? Uusi tieto mullisti poliisitutkinnan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime aikojen kuumin uutispommi oli Kim Kardashianin aseistettu ryöstö Pariisissa sijaitsevassa Airbnb-luksusasunnossa. Ryöstäjät saivat useiden miljoonien arvoisen saaliin, ja he telkesivät julkkistähden vessaan. Salaliittoteoreetikot ovat arvelleet ryöstöä sisäpiirin tekemäksi.

Nyt julkisuuteen on noussut tieto, jonka mukaan arvosaaliin saaneet ryöstäjät tiesivät Kim Kardashianin asunnon ovikoodin. Ryöstön tehnyt miesjoukko oli käyttäytynyt talon edustalla rauhallisesti – ja silmiinpistävän hitaasti harkiten. Kolme ryöstäjää pääsi sisälle etuovesta koodilla.

Us Weekly -lehden mukaan kolme ryöstäjää oli pukeutunut tummiin vaatteisiin. He olivat rakennuksen sisällä kello 02:18 ja 03:07 välisen ajan, eli yhteensä 49 minuuttia. Miehet saivat saaliikseen koruja kymmenen miljoonan dollarin arvosta.