Kylie Jenner ja Tyga seksikkäänä – Tyga ei pysty pitämään näppejään irti kaunottaresta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskoista nuorin Kylie Jenner ei häpeile kurviensa esittelemistä sosiaalisessa mediassa. Kylie Jenner on ottanut tavakseen esitellä vartaloaan Instagram-kuvissa paljastelevissa asuissa, mutta nyt hän nappasi myös poikaystävänsä kuvaan mukaan.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan peilin kautta otetun kuvan, joka jälleen kerran ylistää hänen kurvejaan. Tällä kerralla myös poikaystävä Tyga pääsi kaunottaren kanssa kuvaan ja näyttäisikin siltä, että räppäri osaa arvostaa hänen tyttöystävänsä upeita muotoja.

Kuvassa Kyliellä on yllään vain valkoinen trikooasu, joka ei jätä mitään naisen vartalosta peittoon. Tyga seisoo kaunottaren takana ja pitää kättään vihjailevasti Kyliessa kiinni lähellä naisen bikinirajaa. Pariskunnan julkaisema kuva sai fanit sekaisin ja kuvaa kommentoitiinkin nopeasti yli 120.000 kertaa.

?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on