Maksa itsesi illalliselle Pamela Andersonin kanssa – eniten tarjoava voittaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Baywatch-televisiosarjasta ja viimeisen Playboyn kansikuvasta tunnettu Pamela Anderson on asettanut itsensä myyntiin illallisseuraksi. Kyseessä on Charitybuzz-nimisen organisaation ylläpitämä huutokauppatempaus, jossa pääsee aterioimaan Los Angelesissa sijaitsevaan Plant Food & Wine -vegaaniravintolaan. Korkeimman huudon tehnyt voittaa.

Suurimman summan maksanut Pamela-fani pääsee nauttimaan 1,5-tuntisen aterian alastonmallin suosikkiravintolassa. Illallisseurasta maksetut varat lahjoitetaan Last Chance for Animals -nimiselle eläinjärjestölle. Voittajan tulee olla täysi-ikäinen ja illallinen tulee hyödyntää ensi vuoden lokakuuhun mennessä.

Pamela Anderson on tunnettu eläinten oikeuksien puolustaja, vegaani ja malli. Naisen seurasta on nyt huudettu 3.500 dollarin suuruinen summa, mutta hinnan uskotaan nousevan jopa 10.000 dollariin. Aterian hinta sisältyy lahjoitettavaan summaan.