Poikabänditähti erosi kihlatustaan tekstiviestillä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hän tuli monille tutuksi myös seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa. Pari erosi noin vuosi sitten, mutta kaunotar on vasta nyt avautunut kipeästä erosta.

Perrie Edwards seurusteli Zayn Malikin kanssa neljä vuotta, joista pariskunta oli kaksi vuotta kihloissa. Edwards kertoi Daily Mail -lehden mukaan Little Mix -yhtyeen kirjoittamassa Our World -nimisessä kirjassa, että Zayn Malik purki kihlauksen kylmästi yhdellä tekstiviestillä.

Edwardsin mukaan ero oli hänen elämänsä kamalinta aikaa. Neljän vuoden seurusteleminen päättyi nopeasti yhden tekstiviestin jälkeen, mikä oli naiselle hyvin vaikeaa. Zayn Malik on kuitenkin kumonnut Edwardsin kertomuksen ja vannonut, että hän ei jättänyt naista tekstiviestillä. Kaunotar pitää silti tarinastaan kiinni ja vakuuttaa, että hänet jätettiin pelkällä viestillä.