Sinullako kallis vuokra? Laulaja maksaa kuukaudessa liki 120 000 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen poplaulaja Justin Bieber viettää parhaillaan aikaansa Lontoossa, sillä miehellä on O2-areenalla megaluokan keikkoja. Maailmanluokan julkkis on vuokrannut käyttöönsä asunnon Pohjois-Englannista. Vuokra on noin 120.000 euroa kuukaudessa.

Justin Bieber sai äskettäin Kings Oak Hotelin henkilökunnan sekaisin, kun laulaja asteli yllättäen Essexissä sijaitsevan majoitusliikkeen ravintolaan. 22-vuotias idoli tilasi ruoakseen lohta ja perunamuussia, minkä hän huuhteli alas lasillisella maitoa. Nyt mies nauttii aterioitaan 15 makuuhuoneen kartanossa.

Bieberin kartanossa on uima-allas sekä sisällä että ulkona, oma tenniskenttä ja suurikokoinen puutarha. Oma spa-osasto ja elokuvateatteri takaavat miehen rentouttavan vapaa-ajan. Daily Mailin mukaan 1,3 miljoonaa puntaa vuodessa maksavassa lukaalissa on myös oma viinikellari. Poppari aikoo asua vuokraamassaan Lontoon kartanossa puolet vuodesta. Miehen toinen koti sijaitsee Los Angelesissa.