Bar Refaeli palasi kuntosalille – haluaa päästä jälleen huippukuntoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias supermalli Bar Refaeli ilmoitti alkuvuonna vihjailevalla kuvalla, että hän on raskaana. Refaeli sai miehensä Adi Ezran kanssa tyttären noin kaksi kuukautta sitten, ja on nyt synnytyksen jälkeen alkanut uudelleen kuntoilemaan.

Bar Refaeli julkaisi jo kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen itsestään rohkean kuvan, jossa hän poseerasi viettelevästi alusvaatteillaan. Tämän jälkeen huippumalli on alkanut tekemään vielä enemmän töitä vartalonsa eteen ja palannut takaisin kuntosalille treenaamisen pariin.

Refaeli on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan videoita, joissa hän rehkii kiinteytymisen ja raskaudesta palautumisen eteen. Videon kuvauksessa malli kertoo, että kuten kuvasta pystyy näkemään hän on tällä hetkellä todella keskittynyt siihen, että hän pääsee jälleen hyvään kuntoon.

 

As you can see, I'm all about getting back in shape #addicted

A video posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Working my ASS off ?

A video posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

And now, let the weekend begin! ??

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on