Tältä suomalaisten krapula näyttää – Darralooks esittele krapulaisimmat tyylit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-palvelussa on monia käyttäjätilejä, jotka ovat omistautuneet esittelemään ihmisille katumuotia tai omaa päivittäistä tyyliään. Eräs käyttäjä on päättänyt alkaa esittelemään suomalaisten ihmisten krapulatyyliä.

Darralooks-niminen kanava esittelee Instagramissa sitä miltä suomalaisten tyyli krapulassa näyttää. Kuvissa erikoiseen ja rentoon asuvalintaan liittyy olennaisesti myös kärsivä ilme, pikaruokaa tai oloa helpottavat virvokkeet.

Krapulassa ihmiset eivät välttämättä aina jaksa tehdä kovin huoliteltuja tai loppuun saakka mietittyjä asuvalintoja. Katukuvassa sunnuntaisin pystyykin tarkkasilmäisenä huomaamaan ystävyksiä, jotka ovat selvästi lähteneet ulos ihmisten ilmoille vain hakeakseen lähimmästä ravintolasta hyvää ruokaa lohdutuksekseen pahaan oloon.

 

"sellasta se on, paska douppi elämä." #darralooks

A photo posted by DARRALOOKS (@darralooks) on

"eri keikat, sama darra" #darralooks

A photo posted by DARRALOOKS (@darralooks) on

"äärettömän kova darra" #darralooks

A photo posted by DARRALOOKS (@darralooks) on

"jos jotain positiivista etitää nii kukaa ei kuollu" #darralooks

A photo posted by DARRALOOKS (@darralooks) on

"sateenraikkaat abiturientit tässä telttailun jälkifiiliksissä" #darralooks

A photo posted by DARRALOOKS (@darralooks) on