Äiti osti tyttärelleen vahingossa härskin paidan – kuvasta somehitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa asuva nainen päätti ilahduttaa tyttärensä ostamalla hänelle Vivienne Westwoodin suunnitteleman t-paidan. Katie-nimisen tytön saama vaatekappale näytti nopealla vilkaisulla viattomalta, mutta lähempi tarkastelu paljasti siitä härskejä yksityiskohtia.

Katien äiti luuli ilmeisesti, ettei paidan kultakuviointi esitä mitään. Tosiasiassa se koostuu kuitenkin lukuisista piirretyistä hahmoista, joilla on käynnissä orgiat.

– Äitini osti minulle Vivanne Westwoodin paidan. Hän luuli että siinä oli vain hieno kuviointi. Katsoin tarkemmin, ja…, 18-vuotias Katie kirjoitti Twitterissä jaettuaan kuvan paidasta.

Kuten arvata saattaa, härskistä paidasta tuli nopeasti nettihitti. Vaatekappaleesta otettuja kuvia on jaettu uudelleen tuhansia kertoja. Paidan rivoudesta huolimatta Katie päätti ottaa somehitiksi nousseen paitansa käyttöön.