BumtsiBum palaa televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset muistavat BumtsiBum-ohjelman, jota merkittävä osa suomalaisista kokoontui katsomaan televisioiden ääreen viikoittain. Ensi keväänä suosikkiohjelma on tekemässä paluun MTV3-kanavalle osana kanavan 60-vuotisjuhlaa. Samalla palaavat myös Kokkisota, Putous ja Tanssii tähtien kanssa.

BumtsiBum! on musiikkiviihdeshow, joka saavutti valtaisan suosion televisiokatsojien keskuudessa. Ohjelma palaa runsaan kymmenen vuoden jälkeen ruutuun. BumtsiBumissa artistit istahtavat virtuoosimaisten kapteeneiden viereen ja kisaavat musiikkitehtävissä. Kisan voittaa se joukkue, joka saa parhaiten kiinni niin nykymusiikin helmistä kuin kansan rakastamista klassikoistakin.

Kokkisota on ikoninen ruokaohjelma, joka loi Suomeen tähtikokkikulttuurin – moni julkkiskokki onkin aloittanut televisiouransa Kokkisodasta. Juontajan ja kahden huippukokin lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään kaksi vierasta, jotka tuovat kokeille mukanaan yllätysaineksia päivän kokkausta varten.