Ihmiset ihailivat kiipeilevää apinaa – kunnes se alkoi ulostaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Apinat osaavat olla välillä todella jekkumaisia ja pilailla ihmisten kustannuksella. Ne varastavat turisteilta laukkuja, ruokaa ja juomaa, ja vievät välillä aurinkolasitkin suoraan ihmisiltä päästä. Tällä kertaa yksi apina keksi pommittaa ihmisiä ulosteellaan.

YouTube-videolla nähdään puistossa kiipeilevä apina, jota ihmiset ovat kerääntyneet ihastelemaan. Apina kiipeää vaijeria pitkin ihmisjoukon yläpuolelle ja alkaa virtsaamaan ihmisten päälle. Ihmiset väistävät ja naureskelevat apinalle, jolla on kuitenkin vielä yksi ässä hihassaan.

Apina kiipeää vaijeria eteenpäin ja menee suoraan väkijoukon päälle. Ihmiset katsovat ylhäällä roikkuvaa apinaa, joka alkaa heidän yllätyksekseen vielä ulostamaan. Apina punnaa ulostepökälettä kaikessa rauhassa kunnes se putoaa suoraan ihmisten eteen.