Joanna Krupa pulahti uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt Joanna on kuvattu nauttimassa lomasta.

Aurinkolomaa parhaillaan Miamin maisemissa viettävä julkkiskaunotar pulahti uima-altaaseen kuvaajien ikuistaessa tilanteen. Äskettäin Joanna yllätti poseeraamalla yläosattomissa selfie-kuvassaan. Valkoiset uikkarit alkoivat kastuttuaan kuultaa läpi.

37-vuotias Joanna Krupa sai taannoin lempinimen Seksikkäin sisko, sillä hänellä on yhtä upean näköinen sisar, jota ei tosin olla nähty julkisuudessa aivan yhtä paljon kuin Joannaa. Krupan aviomies on Romain Zago. Joanna tunnetaan nykyisin Miamin täydelliset naiset -realitysarjan tähtenä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash