22-vuotias tanskalainen bikinimalli treenasi ulkona – upea näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista niitä on tullut jo useita ja nyt myös Tanska on saanut omansa. Josephine Skriver on nimittäin kiinnitetty niin ikään Victoria’s Secretin bikinimalliksi.

Eilen Josephine Skriver ja hänen kollegansa Romee Strijd kuvattiin treenaamassa ulkona Miamin Flamingo Parkissa, jossa he poseerasivat kuvattavina erilaisissa urheiluasuissa.

22-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriverin äiti ja isä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.

Splash
Splash
Splash
Splash