Justin Bieberin maitolasi huutokaupataan – hinta kymmeniä tuhansia euroja!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähtien varakkaimmat fanit ovat tunnetusti valmiita maksamaan huikeita summia esineistä, jotka ovat kuuluneet heidän idoleilleen. Nyt Ebay-verkkohuutokaupassa myydään lasia, josta Justin Bieberin kerrotaan juoneen kerran maitoa.

Iso-Britanniassa esiintymässä ollut Poptähti pistäytyi taannoin ravitsemassa itseään Iso-Britannian Essexissä sijaitsevassa King’s Oak -pubissa. Justin Bieberin melko tavismainen annos koostui perunamuusista, lohesta ja lasillisesta maitoa. Ravintolan henkilökunta kehui laulajaa Facebookissa ystävälliseksi, ja kertoi hänen käyneen myös kävelyllä läheisessä metsässä.

Tähden ruokailtua pubin henkilökunta otti hänen käyttämänsä maitolasin talteen. Pesemätön astia asetettiin myyntiin Ebay-verkkohuutokauppaan 10 punnan, eli noin 11 euron hintaan. Tällä hetkellä lasista tarjotaan jo yli 70 tuhatta euroa.

Ebay
Ebay

FACEBOOK