Lapset vastasivat – näin vauvoja tehdään!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Jimmy Kimmelillä on omassa keskusteluohjelmassaan hauska osio, jossa näytetään aina kekseliäiden katuhaastatteluiden ja gallupien lopputuloksia. Tällä kerralla katuhaastattelija laitettiin keskustelemaan lasten kanssa siitä miten vauvoja tehdään.

Lasten suusta kuullaan totuus ainakin sellaisena, jona he sen kuvittelevat. Lapset sanovat yleensä ajattelemansa asiat häpeilemättä suoraan, minkä vuoksi vauvojen tekemistä koskeva kysymys saikin niin hauskoja vastauksia aikaiseksi.

Useimmat lapset arvelivat tietävänsä vastauksen oikein, minkä vuoksi heitä alkoikin hymyilyttämään kysymykseen vastaaminen. Osa lapsista kuitenkin luuli, että vauvat tulevat äidin rinnoista ja mahasta ilman isän osallisuutta asiaan.