Maailman epäonnisimmat varkaat – veivät rikkinäiset stereot ja jättivät rahaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autoihin murtautuvat rikolliset saavat yleensä ryöstösaaliikseen autossa olevan soittimen, jonka lisäksi voivat hyvän onnen sattuessa kohdalle löytää autosta muutakin arvokasta. Ryöstön kohteeksi joutuminen ei ole mukavaa, mutta eräs Perthissä asuva mies haluaisi kuitenkin sydämensä pohjasta kiittää hänen autoonsa murtautuneita varkaita.

Tom Drury -niminen mies huomasi lauantaina. että hänen autoonsa oli murtauduttu. Helpotuksekseen hän sai nopeasti huomata, että autosta oli viety vain stereot, jotka hänen oli ollut jo pitkään tarkoitus muutenkin irrottaa autosta.

Drury kertoi WAtoday-sivuston mukaan, että hän haluaisi päästä kiittämään varkaita. Varkaat olivat irrottaneet autosta stereot ja jättäneet miehelle vastineeksi hieman taskurahaa. Drury jäi murrosta reippaasti plussan puolelle, koska stereot olivat epäkunnossa.

Tom Druryn olisi pitänyt aiemman suunnitelman mukaan maksaa ammattilaisille soittimen irrottamisesta koska hänellä ei ollut siihen tarvittavia työkaluja. Nyt hän sai työn kuitenkin ilmaiseksi, minkä lisäksi hän sai pitää varkaiden taskuista autoon pudonneet 22 dollaria.