Mies tuhosi exänsä seksilelut: ”Rakasti enemmän dildoaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päättyminen on yleensä kummallekin osapuolelle vaikeaa aikaa. Erityisen vaikeaa se oli kuitenkin Rich Moore -nimiselle miehelle, joka sanojensa mukaan menetti naisensa dildoille, joita nainen rakasti lopulta enemmän kuin miestä.

Mustasukkainen Rich Moore oli mennyt entisen tyttöystävänsä Sarah Millsin asuntoon riehumaan sen jälkeen kun heidän suhteensa oli päättynyt. Moore oli mennyt asuntoon hakemaan hänen tavaroitaan sillä aikaa kun nainen oli poissa kotoa. Mies oli alkanut lopulta rikkomaan naisen omaisuutta asunnossa.

Sarah Mills soitti Mooren perään poliisit, koska hän oli tuhonnut naisen tavaroita asunnossa. Mies oli rikkonut The Sun -lehden mukaan naisen arvokkaat aurinkolasit ja dildon. Moore oli selittänyt poliisille rikkoneensa dildon siitä syystä, että hän itse oli ostanut sen naiselle, mutta Mills oli lopulta alkanut rakastamaan miehen mukaan dildoa enemmän kuin häntä.

Rich Moore oli lopulta tarjoutunut maksamaan dildon naiselle, mutta Mills ei ottanut tarjousta vastaan. Nainen halusi haastaa miehen oikeuteen ja vaatia häneltä enemmän korvauksia.