Talo ei mennyt kaupaksi yrityksistä huolimatta – sisustus kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Connecticutissa myynnissä oleva talo on osoittautunut todelliseksi kiinteistövälittäjän painajaiseksi. Rakennusta ei ole onnistuttu myymään eteenpäin sen erikoisten sisustusratkaisujen ansiosta.

Hartfordin kaupungissa sijaitsevan talon on noteerattu verkossa muistuttavan kauhuelokuvan kuvauspaikkaa. Sen seinillä on punaisia tahroja, jotka luovat vaikutelman rakennuksen toimimisesta verisen murhan tapahtumapaikkana. American Horror Story -sarjan murhataloon verrattu koti edustaa muutenkin melkoisesti tavanomaisesta poikkeavaa sisustusta ja arkkitehtuuria.

Talossa ei kuitenkaan ole tiettävästi murhattu ketään. Erikoinen sisustusratkaisu on Fermata Arts Foundtion -järjestön perustajan, Nikolay Synkovin ansiota. Hänen kerrotaan kirjoittaneen runon jokaisesta talon huoneesta.

Rakennusta myydään parhaillaan 399.900 dollarin, eli noin 308.600 euron hintaan. Coldwell Banker -kiinteistövälittäjä toivoo asiakkaiden ottavan heihin yhteyttä ainoastaan, mikäli he ovat tosissaan kiinnostuneita erikoisesta talosta.

Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow
Zillow