Tyttö syntyi ilman käsiä – taapero opetteli syömään jaloillaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat uskomattomia taitoja ollessaan pieniä. Nyt ihmiset ovat hämmästelleet taitavaa taaperoa, joka syntyi ilman käsiä. Tyttö on oppinut itse syömään jalkojensa avulla ja käyttämään aterimia samalla tavalla varpaissaan kuin niitä pidetään käsissäkin.

Tytön äidin kuvaamalla videolla nähdään miten tyttö syö omaa ateriaansa kulhosta. Tyttö on napannut haarukan varpaidensa väliin ja käyttää sitä suupalan ottamiseen lautaselta. Tyttö käsittelee haarukkaa taitavasti jaloillaan ja vaihtelee aterinta välillä jalasta toiseen.

Notkea tyttö tuo jalallaan haarukan suun luo ja pistelee suupalan poskeensa. Tytön äiti Elmira Knutzen on julkaissut videon Facebookissa, jossa sitä on katseltu jo yli 63 miljoonaa kertaa ja jaettu noin 1,5 miljoonaa kertaa.