Youtube panostaa maksulliseen palveluun – tilasi The Rockin ja Medusan verkko -ohjaajan uutuussarjat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube aloitti viime vuonna maksullisen Youtube Red -palvelunsa. Nyt yhtiö on panostamassa alkuperäistuotantoihin tilaamallamuun muassa Dwayne ”The Rock” Johnsonin ja Medusan verkko -ohjaaja Doug Limanin uudet sarjat palveluunsa.

Dwayne Johnson tuottamassa Lifeline-sarjassa seurataan vakuutusyhtiötä, joka pelastaa asiakkaidensa henkiä aikamatkustuksen avulla. Doug Limanin Impulse-sarjassa 16-vuotias tyttö huomaa pystyvänsä teleporttaamaan. Uusien sarjojen joukossa on myös Rick And Morty -animaatiosarjan tuottaneen Dan Harmonin Game Grumps, joka kertoo elektronisen urheilun piirissä kilpailevasta joukkueesta.

Youtube Red osti aikaisemmin tänä vuonna oikeudet myös Step Up -sarjaan, joka perustuu suosittuihin tanssielokuviin. Variety-sivuston mukaan sarjan tuottajana toimivat elokuvien päärooleissa nähdyt Channing Tatum ja Jenna Dewan Tatum.