Ennätysnopea pizzeria avasi Lontoossa – pizzat asiakkaalle 3 minuutissa!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Domino’s -ravintolaketju uutisoi keväällä lyhentävänsä pizzojen valmistusaikaa merkittävästi uuden älyuunin avulla. Uuden uunin kerrottiin paistavan pizzat noin neljässä minuutissa ja 10 sekunnissa, mutta pizzajätti aikoi pienentää valmistusaikaa vielä entisestään. Nyt uusi ravintola on kuitenkin ehtinyt ensin.

PizzaStorm-niminen ravintola valmistaa pizzan asiakkaalle kolmessa minuutissa. Asiakas saa valita itse pizzan kastikkeet ja täytteet yli 50 vaihtoehdosta, minkä jälkeen pizza luvataan valmistaa hänelle kolmessa minuutissa. Salaisuus piilee yrityksen kuumassa pizzauunissa, joka paistaa pizzat 900 asteen lämpötilassa.

PizzaStorm avaa ovensa Lontoossa virallisesti 20. lokakuuta, mutta ravintolassa on jo nyt käynnissä avajaistarjous, joka on houkutellut paikalle paljon herkkusuita. Ravintola antaa ennen avajaispäiväänsä 1.000 asiakkaalle pizzat ilmaiseksi, mikä on aiheuttanut paljon kohua uuden ravintolan ympärille.

In pizza we crust ?? #pizzastorm #Wandsworth #softlaunch

A photo posted by Pizza Storm (@pizzastormuk) on

1000 pizza giveaway in full swing!! We ❤️ #softlaunches #soldout!!

A photo posted by Pizza Storm (@pizzastormuk) on