Kylie Jenner jätti housut kotiin – pukeutui pelkkään paitaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotiaasta Kylie Jenneristä on tullut vähitellen tyyli-ikoni, jonka pukeutumista ja meikkaamista moni nuori seuraa. Kylie tunnetaan pettämättömästä tyylitajustaan, joka vaihtelee trendikkään, rokahtavan ja klassisen välillä. Nyt Kylien päällä on nähty lyhyt mekko, jonka hän on muokannut paidasta.

Kylie Jenner julkaisi Instagram-tilillään kuvia rohkeasta ja samaan aikaan melko arkisesta tyylistä, jonka hän loihti korsetilla, lyhythihaisella paidalla ja saappailla. Kylie Jenner muunsi valkoisen ison miesten lyhythihaisen paidan mekoksi kiristämällä vyötärönsä näkyviin korsetin avulla.

Kylie Jenner oli pukenut paidan päälle korsetin, joka onnistui muuntamaan paidan lyhyeksi mekoksi. Mekon kaveriksi nainen oli laittanut jalkaansa pitkävartiset saappaat, jotka olivat korsetin kanssa samaa sävyä. Valkovihreässä asussa ja pitkissä vaaleissa hiuksissaan Kylie näyttää kuin satuhahmolta.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

??

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on