Mies tilasi vahingossa jättimäiset Pokomen-pehmolelut – olivat johtaa avioeroon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Singaporessa asuva mies on noussut otsikoihin yritettyään ilahduttaa vaimoaan lahjalla, ja epäonnistuttuaan siinä koomisella tavalla. Miehen tilaamat valtavat Pokemon-hahmot olivat koitua pariskunnan avioliiton kohtaloksi.

Featherlit-nimimerkillä esiintyvä mies kertoo hänen vaimonsa kertoneen rakastavansa Pokemonin Snorlax-hahmoa. Niinpä hän päätti tilata vaimolleen kolme Snorlaxia esittävää pehmolelua. Mies oli kuvitellut hahmojen olevan pienikokoisia, mutta ne paljastuivatkin puolitoistametrisiksi jättiläisiksi.

Vaimo ei ollut innoissaan kotiinsa ilmestyneistä jättiläismäisistä pehmoleluista, vaan uhkasi muuttaa takaisin äitinsä luokse asumaan mikäli ne eivät katoaisi. Niinpä Featherlit yrittikin kaupitella Snorlaxeja pois Carousell-sivustolla.

– Toimitan ne mielelläni itse luoksesi. Mikäli haluat noutaa ne henkilökohtaisesti, saavu paikalle helvetin ison pakettiauton kanssa… Nämä p*skiaiset ovat puolitoista metriä korkeita, Featherlit kirjoitti.

Mies on sittemmin paljastanut onnistuneensa myymään Snorlaxit pois. Miehen avioero lienee siis peruuntunut, sillä jättiläismäiset Pokemon-hahmot ovat viimein poissa pyörimässä pariskunnan nurkista.

Carousell
Carousell
Carousell
Carousell
Carousell
Carousell