Poliisioperaatio Adam Levinen kotona – syynä perätön pahoinpitelyilmoitus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maroon 5 -tähti Adam Levinen kotiin hälytettiin taannoin poliisipartio. Nimettömänä tehdyn vihjeen mukaan laulaja olis pahoinpidellyt vaimoaan ja pariskunnan kuukauden ikäistä lasta.

Los Angelesin poliisilaitos sai hälytyksen viime keskiviikkona. Viranomaiset saapuivat Levinen kotiin, ja keskustelivat hänen vaimonsa, Behati Prinsloon kanssa. Poliisit eivät kuitenkaan löytäneet vaimosta tai lapsesta merkkiäkään pahoinpitelystä.

TMZ-sivuston mukaan poliisit totesivat hälytyksen perättömäksi, ja ovat sittemmin lopettaneet tapauksen tutkinnan. 37-vuotiaasta Adam Levinesta tuli isä 21. syyskuuta. Tähden ja Behati Prinsloon tyttären nimeksi tuli Dusty Rose Levine.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat