Teinitytön Rihanna-naamiaisasusta somehitti – supertähti itsekin ihastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Anaheimissa asuva teinityttö onnistui esiintymään Rihannana niin osuvasti, että hän sai poptähden itsensä hyväksynnän. Shania Ruedas Bernal pukeutui laulajaksi koulunsa juhlapäivään, jolloin oppilaat laittautuvat suosikkitähdikseen.

Shanialla oli alun perin vaikeuksia päättää keneksi pukeutuisi. Pian hän kuitenkin löysi Rihannasta otetun valokuvan, jossa laulaja poseeraa punaisen ilmapallon kanssa. Tyttö tajusi pystyvänsä kehittelemään samankaltaisen asun kuin poptähdellä on kuvassa.

17-vuotias jakoi Twitterissä kuvan itsestään Rihannana. Vastoin hänen odotuksiaan kuvasta tuli nopeasti somehitti. Otos jaettiin uudelleen myös Instagram-tilillä 247papstv, jossa barbadoslainen laulaja itse lopulta kommentoi sitä.

Shanian mukaan häntä ahdisti ensin ajatus idolistaan kommentoimassa hänen kuvaansa. Tytön onneksi laulajan jättämä viesti oli kuitenkin positiivinen. Poptähti nimittäin hehkutti tytön laittautuneen Rihannaksi paremmin kuin hän itse.

– Halusin vain kävellä ulos luokasta ja huutaa. Rihannan itsensä kehumaksi tuleminen oli maailman paras tunne, Shania kuvailee Buzzfeed-sivustolle.