Sharon Osbourne maksaa koiriensa lentolipuista 250 000 euroa vuodessa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen Saara Aallon menestystä X Factor -ohjelmassa tuomaroiva Sharon Osbourne on tunnetusti henkeen ja vereen koiraihminen. Naisella on kaksi erityisen rakasta koiraa, Bella ja Rocky, jotka matkustavat hänen kanssaan joka paikkaan. Sharon ostaa koirilleen aina omat lentoliput ykkösluokkaan.

Rockdynastian äitihahmo Sharon Osbourne on hankkinut lemmikkieläimilleen omat passit. Nainen kohtelee koiriaan kuin lapsenlapsiaan ja huolehtii, että eläimillä on hyvä olla pitkien lentomatkojen ajan Atlantia ylittäessä. Osbourne maksaa koiriensa ykkösluokan lentolipuista vuodessa 250.000 euroa, Daily Mail uutisoi.

Useat lentoyhtiöt kieltävät lemmikkieläinten matkaamisen matkustamossa, mutta Sharonilla on lääkärintodistus koirien puolesta. Todistuksessa lukee, että 69-vuotias nainen tarvitsee koiriaan turvallisuudentunteen takia. Nainen asuu Lontoossa ja Los Angelesissa.