Taivaalla lentänyt kummitus säikytteli naapureita – Halloween-pilasta somehitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloween on Yhdysvallissa erilaisten käytännön pilojen ja säikyttelyn kulta-aikaa. Nyt eräs Wisconsin osavaltiossa asuva mies on noussut sometähdeksi yksinkertaisen, mutta kekseliään säikyttelypilansa ansiosta.

Twitter-käyttäjä Zac Crueger jakoi sosiaalisessa mediassa nopeasti leviämään lähteneen kuvasarjan enonsa halloween-pilasta. Mies oli keksinyt kiinnittää kauko-ohjattavaan UAV-lennokkiin mustaan kaapuun puettua luurankoa esittävän halloween-koristeen. Mies pelotteli lentävällä aaveella pahaa-aavistamattomia naapureitaan.

– Enollani on tapana ajatella laatikon ulkopuolelta, joten tämä tempaus ei tullut minulle yllätyksenä. Yllätyksenä tuli sen sijaan se, kuinka isot mittasuhteet tämä juttu sai, Zac Crueger kuvailee Huffington Post -lehden mukaan.