Tyttö lainasi äitinsä meikkejä – hervoton lopputulos hohti pimeässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsia kiinnostaa kaikki mitä aikuiset tekevät ja he alkavatkin ottamaan nopeasti mallia joko vanhemmiltaan tai vanhemmilta sisaruksiltaan. Varsinkin tytöt kiinnostuvat jo varhain äitinsä meikeistä, ja löytävätkin tiensä usein salaa äidin meikkipussukan luo.

Tällä kerralla eräs tyttö jäi kiinni äitinsä meikkien lainaamisesta. Lapsia kiinnostaa yleensä värikkäimmät luomivärit ja punaisimmat huulipunat, mutta Charlotte-nimisen meikkitaiteilijan tytär kiinnostui erityisesti kultaisen korostuspuuterin metallisesta hohdosta.

Twitterissä julkaistulla videolla äiti on kuvannut näkyä, joka häntä on meikkipöydällä odottanut. Kultaista irtopuuteria on varissut pöydälle, minkä jälkeen nainen kääntää kameran syyllisen näköiseen tyttöön. Tyttö näyttää suloiselta tinasotilaalta sudittuaan kultaista metallinhohtoa otsalleen, poskilleen ja kaulalleen.