Vegaaniystävällisimmät matkakohteet listattiin – näistä löytyy paras kasvisruokatarjonta

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusia matkakohteita miettiessään moni unelmoi jo mielessään uusista makuelämyksistä ja matkakohteen ihanasta ruokakulttuurista. Vegaaneilla hyvien makuelämysten etsiminen ja löytäminen ei aina ole välttämättä niin helppoa kuin lihansyöjillä.

Nyt HappyCow-sivusto listasi monien vegaanien helpotukseksi listan, joka sisältää kaikista vegaaniystävällisimmät matkakohteet. Kaupungit on laitettu järjestykseen äänestystulosten perusteella eli vegaanit ovat itse päässeet vaikuttamaan listauksen lopputulokseen.

Ensimmäiselle sijalle tuli Berliini, jossa sijaitsee yli 50 täysin vegaanista ravintolaa, joiden myötä Berliinistä on tullut oikea vegaanien mekka. Myös New York, Portland, San Francisco ja Lontoo saivat paljon ylistystä vegaanisen ruoan tarjonnasta ja ravintoloiden monipuolisuudesta. Sijoille 6-11 sijoittuivat vielä Chiang Mai, Los Angeles, Singapore, Taipei, Toronto ja Varsova.