Vuoden 2017 Vladimir Putin -kalenteri kauppoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli olet halunnu seinällesi kuukausittain vaihtuvan Vladimir Putinin kuvan, on toiveisiisi nyt vastattu. Venäjällä on nimittäin juuri julkaistu Putin-aiheinen seinäkalenteri vuodelle 2017.

Zvezdi I Soveti -lehden julkaiseman kalenterin sivuilla nähdään Venäjän presidentin monet puolet. Herkempää ja kansanläheistä Putinia esittelevät kuvat, joissa mies poseeraa lapsen, kissan ja veteraanien kanssa sekä katselee kaukaisuuteen puun oksalla.

Näiden vastapainoksi presidentti nähdään poseeraamassa lentäjän ja sukeltajan puvuissa sekä tietenkin ratsastamassa hevosella maastonkuvioisissa vaatteissa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Venäjällä julkaistaan Vladimir Putin -kalenteri. Viimevuotinen Putin-almanakka osoittautui jättimenestykseksi, ja sen 200 000 kopion painos myytiin CNN-uutissivuston mukaan nopeasti loppuun.