5 tapaa näyttää todellista pidemmältä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset pystyvät lisäämään itselleen pituutta helposti käyttämällä vain korkeampia korkoja kengissään. Miehillä korkokengät saattaisivat herättää vääränlaista huomiota, minkä vuoksi heidän onkin otettava erilaiset keinot käyttöön. Men’s Health -lehti listasi viisi asiaa, joiden avulla myös miehet voivat lisätä itselleen pituutta.

1. Räätälöidyt vaatteet

Osta juuri oikean kokoisia ja räätälöityjä vaatteita. Etenkin housujen kohdalla tulee kiinnittää huomiota siihen, että housujen lahkeet eivät ole liian pitkät. Maahan asti ylettävät lahkeet kiinnittävät huomion siihen, että jalkojen pituus ei riitä housuihin.

2. Pienet kuviot

Suosi vaatteissa kuvioita, jotka ovat pieniä. Liian suuret kuosit ja paksut raidat saavat henkilön näyttämään entistä pienemmältä.

3. Korolliset kengät

Myös miehet pystyvät lisäämään pituuteensa pari senttiä kengillä. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että kengän pohjassa on paksuutta myös päkiän alla, minkä vuoksi parin senttimetrin korko ei erotu liikaa.

4. Pukeudu yhteen väriin

Pukeutumisessa kannattaa suosia vain yhtä väriä kerrallaan. Kokomustaan, -harmaaseen tai -siniseen pukeutuminen saa miehen vaikuttamaan pidemmältä.

5. Valitse kapeat takinkäänteet

Valitse puvun takiksi aina takki, jossa on pienet kaulukset ja kapeat takinkäänteet. Ne antavat selälle heti lisää pituutta ja ryhtiä.