Jennifer Lopezin eron syy selvisi – toyboy petti toistuvasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superkuuluisa laulaja Jennifer Lopez erosi hiljattain 18 vuotta nuoremmasta poikaystävästään Casper Smartista. Lähipiiristä kerrotaan, että 29-vuotias Smart oli pettänyt 47-vuotiasta laulajatarta toistuvasti. Lopez heitti miehen pihalle.

People-lehden mukaan Casper Smart jäi ensimmäisen kerran kiinni pettämisestä kaksi vuotta sitten. Jennifer Lopez antoi miehelle uuden mahdollisuuden. Valitettavasti nuori häntäheikki ei osannut arvostaa kuuluisan laulajattaren elettä ja mies sortui uudestaan syrjähyppyyn. Hän jäi naiselleen kiinni verekseltään.

Lopez ja Smart ovat olleet on-off -suhteessa viisi vuotta. Mies oli alunperin laulajattaren taustatanssijana. Sinkkumarkkinoille siirtynyt Jennifer Lopez kyllästyi miehen touhuihin ja jätti hänet lopullisesti. Smart on anellut naista takaisin, mutta toivottavasti upea artisti ymmärtää pitää näppinsä erossa valehtelevasta veijarista.