Ei heikkohermoisille! Mies antoi maailman toiseksi kivuliaimman ötökän pistää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brave Wilderness -sarjan juontaja Coyote Peterson on tullut tunnetuksi heikkohermoisille soveltumattomista videoista, joissa hän antaa eläinte purra ja pistää häntä. Miehen tuoreimmalla videolla on vuorossa tarantula hawk -nimellä tunnettu hyönteinen, jonka pistosta on kuvailtu maailman toiseksi kivuliaisimmaksi.

Videolla nähtävä ötökkä kuuluu tiepistiäiset-lajiin. Ampiaisen sukuiset hyönteiset saalistavat hämähäkkejä, videolla tavattavan alalajin tapauksessa suurikokoisia lintuhämähäkkejä. Alien-elokuvien hirviöiden tapaan ne munivat jälkikasvunsa hämähäkkien sisään.

Tiepistiäisen pistos ei ole yleensä hengenvaarallinen ihmisille, mutta kipu on halvaannuttavan kova. Coyote Peterson alkaa nopeasti huutamaan tuskasta hyönteisen pistettyä häntä käteen, luuhistuen maahan. Kipu myös kestää videon perusteella varsin kauan aikaa.

– Se oli kaikista intensiivisin kipu mitä olen ikinä tuntenut!, Coyote huutaa tuskissaan.