Mies yritti kotiin savupiipun kautta – huikea kuva turmapaikalta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaisen perinteen mukaan joulupukki tuo lahjat savupiipun kautta. Ehkäpä tästä syystä amerikkalaiset luulevat, että ihminen mahtuu oikeasti savupiipusta sisään. Nyt eräs mies ajatteli savupiipun olevan oikoreitti kotiin.

Yhdysvaltojen Arizonassa pelastustyötä tekevä Tucson Fire Department -paloasema on julkaissut Facebookiin kuvia, joissa on pikimusta mies. Kuvissa on noen peittämä 26-vuotias yliopistokampuksella asunut opiskelija, joka yritti mennä kotiinsa savupiipun kautta. Hän oli unohtanut avaimet sisälle.

Palomiesten mukaan savupiipun kautta kotiinsa yrittänyt mies oli jäänyt jumiin hormin kapeimpaan kohtaan. Hän oli ollut kiipelissä tuntien ajan, kunnes ohikulkija oli kuullut avunhuudot. Paikalle soitettiin palokunta ja epäonninen unohtelija pääsi piipusta pois.

https://www.facebook.com/Tucson-Fire-Department-407730889258814/photos/?tab=album&album_id=1279527605412467