Mitä sinä puet viimeiselle matkallesi? Kuolleille oma vaatemallisto

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lyst-verkkokaupan toteuttaman kyselyn mukaan 85 prosenttia ihmisistä on jossain vaiheessa elämäänsä pohtinut, minkälaisiin vaatteisiin he haluaisivat pukeutua omissa hautajaisissaan. Markkinoille tullut arkkuvaatemallisto antaa kylmiä väreitä.

Over My Dead Body on kuolleille ihmisille suunniteltu vaatemallisto. Kyselyn mukaan 52 prosenttia naisista haluaa näyttää tyylikkäältä viimeiselle matkalle lähtiessään. Ruumiiden vaatemallistossa on muun muassa näyttäviä iltapukuja huippusuunnittelijoilta. Valikoimissa on myös rennompia asuja, aina pyjamista pikkutuhmiin hepeneisiin.

Jotta asukokonaisuus olisi täydellinen, voi arkkuun pukea myös näyttävät korkokengät. Noin 45 prosenttia maksaisi viimeisestä asukokonaisuudestaan 550 euroa. Silti 31 prosenttia ei haluaisi tuhlata arkussa pidettävään pukuun satasta enempää.

arkku219102016x
lyst.com
arkku119102016x
lyst.com